maandag 23 februari 2009

Goldcoast / Wet & Wild


Klik op de foto voor meer foto's

Vrijdag 20 Februari

De kids zijn ‘s ochtendvroeg naar baloonmoddelling geweest en kwamen terug met een zwaard en een bloem. Ook is Annika nog even met Macca, de mascotte van het park, op de foto geweest. Robin wou niet!.
Daarna zijn we in de auto gestapt en weer wat rondgereden. We zijn in Currumbin bij het strand geweest. Daar is ook een stuk waar geen golfslag is. De kids hebben er nog even lekker gezwommen. Later nog wel even naar het stuk gereden waar wel golfslag was en aangezien het nogal waaide waren de golven dus ook echt hoog. Mooi om te zien hoe de ervaren surfers door de golven speren. We hebben onder de “Elephant Rock” nog geschuild voor een bui. ‘s Avonds zijn we nog naar Surfers Paradise geweest omdat daar een markt zou zijn maar deze bleek afgelast omdat de weersvooruitzichten een storm aangaven! Maar die hebben we dus niet gehad. Gelukkig maar.Zaterdag 21 Februari

Dan vandaag maar naar de Carrara Markets. Dit was net zoiets als de zwarte markt in Beverwijk alleen wat kleiner! Daarna zijn we even naar het strand gereden maar er was zoveel zeewier in het water! Dat heeft vast met de getijden te maken. Het waren soms echt hele lange stengels dus daar hadden we snel genoeg van! Dan maar op naar Labrador, dat kenden we nog van 2 jaar terug en daar ligt ook altijd een mooi stuk water waar geen golfslag komt. Daar hebben we met zijn allen even lekker gezwommen. We waren net op tijd thuis voor de stortbuien losbarsten. ‘s Avonds hebben we nogmaals dikke stortbuien en onweer gehad. We hebben ruim 2 uur zonder stroom gezeten! Kregen we vandaag dus toch nog een storm voor de kiezen!Zondag 22 Februari

De storm heeft de lucht schoongeblazen! We hebben vandaag prachtig weer. We besluiten om naar Mount Tambourine te gaan. Weer in het achterland maar niet ver rijden. Daar aangekomen in Eagle Heights wat gegeten en we zouden even naar de watervallen gaan maar in de heuvels was het weer heel wat anders dan dicht aan de kust! Regen en op een gegeven moment ook mistig en de temperatuur scheelde snel een graad of 5! Dus na wat rond te hebben gewandeld in het mooie dorpje, een bierbrouwerij en een winerie te hebben bekeken besloten we weer terug te gaan. Aan de kust was het nog steeds stralend weer dus hebben we bij Mainbeach een ijsje gegeten en hebben de kids nog even gezwommen, dit maal geen zeewier dus. Zelf heb ik nog lekker even een stuk langs het strand gewandeld. Dat kan hier wel kilometers ver! Heerlijk vind ik dat. Dat mis ik dus bij Sydney in de buurt!


Maandag 23 Februari

Onze laatste week is al weer aangebroken. Het gaat zo verschrikkelijk snel. En met het weer komt het gelukkig waarschijnlijk ook helemaal goed!
De zon schijnt volop. Zo nu en dan een wolk en een heerlijk briesje. Temperatuur 29 graden kortom een heerlijke dag en we gaan naar….. Wet’n Wild!! Het pretpark waar alles om water en glijbanen en waterpret draait. Het ligt maar een klein kwartiertje hiervandaan dus we waren er ook net na 10 uur en we zijn tot sluitingstijd 17.00 gebleven dus dat geeft wel aan dat we een hele leuke dag hebben gehad! We zijn helaas ook allemaal verbrand! En ik had ons nog zo goed ingesmeerd meende ik! Hopelijk valt het morgen allemaal wat mee. Annika heeft zich prima vermaakt met zo nu en dan met mem of heit of alleen! In een attractie waar ze in mocht. Robin was helaas nog steeds te klein voor de meeste dingen. Hij moet toch echt 1 meter of nog liever 1,10 zijn! En dat haalt ons mannetje net niet! Snappen jullie dat nou met zulke grote ouders!!! Er waren attracties bij die ook ons veel te extreem waren! Maar ook voor kleinere kinderen was er waterpret genoeg. Maar goed dat de vakanties voorbij zijn, nu waren de wachtrijen soms al erg lang, kun je je wel voorstellen hoe dat in de vakanties moet zijn! Thuisgekomen zij we nog even naar het dorp gelopen om boodschappen te halen. Nog even douchen en de kids lagen uitgeteld in bed!

0 reacties:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Een reactie posten