zondag 8 februari 2009

Steve Irwin zoo


Klik op de foto voor meer foto's

Vrijdag 6 Februari 2009

Een rustige dag. De kids waren zoals gewoonlijk weer vroeg. ‘S Ochtends vroeg al gezwommen. Daarna wat gewinkeld en ‘s middags naar het strand van Moolloolaba geweest. Kortom een echte relaxdag. Hebben nog even met Gerbrand gesproken die net een maand of 4 terug een bakkerij heeft overgenomen in Sippy Downs. Was wel leuk om daar even mee te praten.

Zaterdag 7 Februari 2009

Zaterdagochtend heeft Annika eerst een poosje aan haar huiswerk gezeten. Dat wil er nog wel eens bij in schieten omdat de dagen voorbij vliegen! Maar we liggen redelijk op schema, haar leesmap is uit hoor juf!

‘S Middags zijn we naar het Hinterland zoals ze dat hier noemen gereden. Prachtige groene omgeving met steile 12,13% heuvels en dalen. Ik met het zweet in mijn handen en de kids maar roepen”hat mem het spaan” benauwd”! en Markus maar zeggen kijk eens wat mooi! Ja mooi is het er zeker. We zijn naar Lake Baroon geweest en naar de Kondilla Falls, maar daar aangekomen was het jammer genoeg toch wel wat te laat om nog een track te gaan wandelen. Zeker met de kinderen, we wisten nog van 2 jaar teug dat het een redelijke klim was en om dat nog te gaan doen voor het donker werd leek ons niet handig. Maar er komen vast nog wel dagen dat we wel een wandelroute door het regenwoud kunnen doen. Daarna zijn we nog naar Montville gereden. Een heel leuk toeristisch dorp. Daarna doorgereden naar Mooloolaba om een ijsje en toen was de dag ook al weer om.

Zondag 8 Februari

De dag van ons bezoek aan de Australian Zoo, dat konden we eigenlijk helemaal niet overslaan nu we de kids bij ons hebben. De vonden het dan ook helemaal geweldig. Kangoeroes en Koala’s van dichtbij bekijken en wat natuurlijk nog leuker was , ze ook te kunnen aaien. Marjan is met ons meegeweest en ook wij volwassenen vonden het weer de moeite waard. We waren er rond 11.00 en zijn pas weer vertrokken toen de zoo om 17.00 dicht ging! Daarna in Maloolooba naar de pizzeria geweest. Kortom een leuke, gezellige en leerzame maar ook een vermoeiende dag geweest. Morgen vertrekken we al weer richting de GoldCoast. We hebben eigenlijk nog tijd te kort, was nog graag weer even naar Noosa geweest maar helaas.

6 reacties:

Anoniem zei

zo te lezen en te zien aan de foto's vermaken jullie je prima!!! wat is het daar mooi zeg!!! ben benieuwd wat jullie nog meer gaan beleven daar.. ik zal het volgen!! groetjes Pauline

Anoniem zei

Hoi Markus Jeannette en kids
jullie gaan lekker, gaat het nog wat worden met dat bedrijf waar je EVT gaat werken?
en leuk dat je Gerbrand hebt gesproken, en nog wat geproefd? hij keek wel op zeker?
lezen jullie nog wat van de problemen in Victoria en Queensland?
veel plezier verder!

groetjes
Jaap

Fokje zei

Wauw! Wat een verhalen en belevenissen, ben jaloers! Geniet ervan! Gr. Fokje

Anoniem zei

hoi luitjes even een berichtje van mij alles goed ook met de kids.volg jullie elke dag even. verder is alles goed .geniet er maar van het is hier niet zulk mooi weer groetjes en knuffels voor jullie allemaal.groetjes mem

groep 3/4 en de juffen zei

Lieve Annika en familie,

Hoe gaat het met jullie? Is Australie leuk? Wij hebben alle foto's bekeken, die vonden we erg mooi! Vond je het eng om de kangaroe te voeren en de koalabeer te aaien?
Hebben jullie lekker gezwommen in de oceaan? En kan je in Australie wel lekker eten?

We missen je wel in de klas hoor! Een paar kinderen willen graag weten hoe het met je huiswerk gaat. Maar juf denkt dat dat wel goed komt! ;-)

Het sneeuwt hier een beetje en het is best wel koud. Daar hebben jullie geen last van! Volgende week is het vakantie, dan gaan we allemaal leuke dingen doen! En als we dan weer naar school gaan, dan komen jullie alweer bijna terug! Geniet er nog maar even van!

Groetjes van groep 3 en 4, juf Janke, juf Anneke en juf Bokje Tytsje

Anoniem zei

Het ziet er inderdaad toch echt geweldig uit daar. Al gebeuren er ook hele nare dingen in Australië, zoals de bosbranden. Ik hoop dat jullie daar miles away van zaten. Wie weet moeten we in de toekomst toch nog eens de stoute schoenen aantrekken voor een trip naar Down Under. Er wonen straks toch meerdere bekenden.
Blijf vooral genieten
Groeten van Peter, Greta en Dennis en Anouk

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Een reactie posten