vrijdag 27 februari 2009

Goldcoast / Dreamworld


Klik op de foto voor meer foto's

Dinsdag 24 Februari

Mooi weer. Een rustig dagje na de drukte van gisteren! Wat boodschappen gehaald en gezwommen bij het zwembad. Verder eigenlijk niks gedaan dus een echte relaxdag.Woensdag 25 Februari

Een bewolkte dag maar wel warm. Na gisteren een echte relax dag te hebben gehad zijn we vandaag naar Burleigh Heads gereden. Daar aangekomen hebben we in het National Park de Coast track gelopen. Ongeveer 3 kwartier lopen, helaas hebben we geen dolfijnen gezien. Dat was natuurlijk helemaal mooi geweest maar ja we kunnen ook niet alles hebben!
De kids hebben nog mooi even in het speelpark gespeeld terwijl wij lekker bij het strand hebben gezeten.
Later voor ons eigen dolfijntje, Annika nog even een duikbril gehaald en weer even gezwommen. ‘S Avonds zijn we naar de markt in Surfers Paradise geweest. Die ging ditmaal gelukkig wel door.


Donderdag 26 Februari

Mooi weer maar een erg harde wind! Leuk om eens echt lekker uit te waaien dus zijn we naar de Spit gereden. Daar komen de Oceaan en het Broadwater samen. We hebben een leuke wandeling naar de vuurtoren gemaakt. Gelukkig was dat niet via het strand anders waren we gezandstraald! Hoge golven hoor die beukten tegen de rotsen. Later nog even bij Labrador een ijsje gehaald. Thuisgekomen heeft Annika nog even gezwommen. Vanavond vroeg naar bed want morgen gaan we nog een keer naar een pretpark!


Vrijdag 27 Februari

We hebben prachtig weer, blauwe lucht, rond de 28 graden en een lekker windje
Vandaag dus naar Dreamworld met veel Nickolodeon personages dus erg leuk voor de kids en dat park kun je combineren met White Waterworld dus dat hebben we dan maar gedaan. Vooral Annika heeft de dag van haar leven gehad want ze had het al maanden over dat ze met heit in Australie in de achtbaan mocht. Nou dat heeft ze dus echt vandaag gedaan!!! Die bikkel!!! Ik durfde dat niet hoor. Maar Annika was niets te gek ze is ook in de Tower of Terror geweest! Alleen de naam al. En nog vele andere enge dingen veel te veel om allemaal op ter noemen. Ook hebben we vandaag nog een keertje Koala’s, Kangaroes, dingo’s , krokodillen en slangen gezien. Ze hadden er namelijk nog een klein stukje Wildlife Experience bij. Ook hadden ze er tijgers.

Robin en ik zijn maar wat eerder naar Waterworld gegaan. Daar hebben we ons prima vermaakt bij de waterglijbanen. Eigenlijk was de tijd te kort om beide parken in 1 dag te doen te doen want de parken sluiten om 17.00 en we waren er net na 10.00 dus we hebben de dag wel weer goed meegenomen. Moe maar zeer voldaan. Ja de pretparken dat is natuurlijk een voordeel van de Gold Coast.

Morgen alweer onze laatste dag. We hebben de kids wel gewaarschuwd dat als we hier 1 keer wonen dat we niet altijd zo kunnen leven dan als we de afgelopen 4 weken hebben gedaan! Dan moeten ze ook naar school en zijn alleen in het weekend vrij en dan wordt er natuurlijk ook nog gesport. En wij moeten dan ook gewoon weer werken voor de kost!!

Ps. We hebben geen ansichtkaarten verstuurd! Ik heb mijn adresboekje vergeten en aangezien we ons blog redelijk bij houden zou iedereen kunnen weten hoe het hier met ons gaat en kan men de vele foto’s zien! Dat is nog veel mooier dan een kaart! Maar wel vanaf hier de groetjes en een big hug and kisses aan iedereen van ons allemaal!

2 reacties:

Pauline zei

Wat hebben jullie leuke dingen gedaan!! Gezellig! Dus nu weer terug naar het koude Nederland..... sterkte....
En hopelijk tot snel!!!

groetjes uit Melbourne

Anoniem zei

hallo luitjes nog even een berichtje als het lukt nog even en dan zijn jullie weer thuis.ben blij juliie allemaal weer te zien ik wens jullie en goede reis en tot gauw verder geen nieuws mem

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Een reactie posten